Η εταιρεία Teofert συμμετείχε στο διεθνές εμπορικό γεγονός φρέσκων φρούτων & λαχανικών, Freskon 2019 που πραγματοποιήθηκε 11-13 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη. Οι επισκέπτες του περιπτέρου μας είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν απο το εξειδικευμένο τεχνικό μας τμήμα για προτάσεις λίπανσης και θρέψης σε δενδρώδεις καλλιέργειες, αλλά και κηπευτικά.

Μεγάλο βάρος δόθηκε στην αποκλειστική συνεργασία της Teofert με την πολυεθνική εταιρεία SQM, η οποία ηγείται στον χώρο των υδατοδιαλυτών λιπασμάτων.

Η εταιρεία SQM διαθέτει πλήρη σειρά Πρώτων Υλών και εξειδικευμένων τύπων NPK λιπασμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες των καλλιεργειών.

Μάλιστα, ο Διευθυντής Πωλήσεων Ευρώπης της εταιρείας SQM, Bart Meylemans παρουσίασε την ιστορία της εταιρείας, καθώς και σε τι διαφοροποιούνται τα υδατοδιαλυτά λιπάσματα της SQM απο τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά λιπάσματα στο Διεθνές Συνέδριο Ροδάκινου. Επιπρόσθετα, ο Global Development Manager της SQM, Felipe Garziera παρουσίασε τεχνικές λύσεις για την καλλιέργεια του ροδάκινου στην Ελλάδα.