Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της TEOFERT στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων “Agrotica 2016”. Η έκθεση που διοργανώθηκε από τη HELEXPO στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από 28 έως 31 Ιανουαρίου 2016, συγκέντρωσε 1.500 εκθέτες και πάνω από 120.000 επισκέπτες από 22 χώρες.

Η TEOFERT παρουσίασε τα εξειδικευμένα προϊόντα θρέψης της όπως σύνθετα κοκκώδη, υγρά, εµπλουτισµένα λιπάσµατα και ειδικά προϊόντα θρέψης εφαρμόζοντας προηγμένες τεχνολογίες. Ο μεγάλος αριθμός των επισκεπτών του περιπτέρου της TEOFERT- παραγωγοί, καλλιεργητές, γεωπόνοι και επενδυτές – είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πλήρη, προηγμένη σειρά προϊόντων στον τομέα της θρέψης και λίπανσης των φυτών, καθώς και τις αποκλειστικές συνεργασίες με διακεκριμένους οίκους του εξωτερικού. Οι επισκέπτες επίσης είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν με εξειδικευμένους σύμβουλους της εταιρείας για ολοκληρωμένες λύσεις θρέψης με αξιόπιστα, χαμηλού κόστους προϊόντα σε κάθε καλλιέργεια.

Η Agrotica πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση του κλάδου στη Νοτιοανατολική Ευρώπη με επισκέπτες απ’ όλη την Ελλάδα και από γειτονικές χώρες. Είναι μια στοχευμένη έκθεση που προωθεί την καινοτομία καθώς και τις νέες τεχνολογίες και τεχνικές σε όλους τους κλάδους της γεωργίας παρουσιάζοντας  όλες τις τελευταίες εξελίξεις σε Μηχανήματα, Εξοπλισμό και Εφόδια απ’ όλο τον κόσμο.